ŠOKANTNA ISTINA O MEDUZI: Majka je SLIKALA GOLU, a ostali članovi porodice su je …

3155
Malo ko je znao za ovo.

Sandra je u emisiji u kojoj je bila gost Bojane Ristivojević izjavila da sa bakom nije u kontaktu otkako se pojavila u “Zvezda na 24 sata” gde je izjavila da je “Sveti Sava” himna Srbije.

Sandra Meduza

Foto: Srbija Danas

– Kada sam se pojavila u emisiji koja me je proslavila baba je bila protiv toga i rekla mi je da ako nastavim da se tako pojavljujem u javnosti za nju više ne postojim. To je bilo u martu. Nikad se posle nismo čule i nije mi žao. Nikad nije bila dobra baba – rekla je Meduza, koje se takođe i otac odrekao.

Sandra Meduza

Foto: Srbija Danas

– Otac me se isto odrekao. Rekao mi je ako nastavim da postavljam gole slike da prekidamo komunikaciju i da mi više neće davati novac. I ne treba mi. Ne volim kad me neko uslovljava. Drago mi je što su se moji razveli pre četiri godine i što živim samo sa majkom, jer me ona podržava u svemu. Ponosna je sto sam u “Parovima” – rekla je Sandra, a potom joj se pridružila i majka koja je izjavila da ju je upravo ona slikala golu za Instagram.

– Ja zaista ne vidim u čemu je problem. Da li viđamo devojke polugole na plaži? Da! Ne treba se stideti svog izgleda – rekla je Meduzina majka.

PODIJELI