VIDELE SU SE SAMO BEONJAČE: Imali smo seks, a ona je samo IZVRNULA OČIMA – pakao! Foto: Profimedia

1900
Najgori seks u životu.

Bio sam s tom devojkom tri meseca i seks je stvarno bio žestok. Bila je neumorna, a ja tek klinac od 19 godina, mogao sam pet puta dnevno. Tako smo i provodili vreme, osim što smo u pauzama, klopali ono što smo nalazili u kevinom frižideru. I sve je bilo super, do te jezive noći.

svađanje

Foto: Profimedia

Počelo je sasvim normalno. Skidanje, malo predigre, a ja onako napalje, samo sam skočio na nju i krenuo da sa poslom. Još sam i popio tri piva pre toga, da bude veselije i da mogu duže da izdržim. Dok smo se seksali otpozadi, bilo je sve u redu i primetio sam da je uživala. Onda sam je obrnuo na leđa i nastavio dalje, ali sam primetio da se čudno ponaša. Počelo je sa manjim trzajima, a onda je samo zinula i ugledao sam njene beonjače. Izbezumljen sam skočio od nje. Ona se sva zgrčila i tada joj je krenula pena na usta.

Tada sam se ja izbezumio. Krenuo sad da je drmusam, što je bilo još gore. Onda sam u panici počeo da šetam gore, dole po kući. Šta ako umre, boktej*bo? Sabrao sam se dovoljno da pozovem Hitnu pomoć. Kada sam im objasnio šta se dešava, rekli su me da devojka ima epileptični napad. Rekli su me da je stavim na bok i izvučem joj jezik da se ne bi ugušila.

Utrčao sam u sobu, međutim, ona je već sedela skupčana na krevetu. Slabašno se osmehnula i rekla mi “izvini”.

Bio sam klinac, nisam imao pojma o epilepsiji. Objasnila mi je da ju je bilo sramota i da duže vreme nije imala napade, pa se nadala da se to neće ni desiti. Šta sam mogao da uradim? Zagrlio sam je i legli smo da spavamo.

Bili smo još malo zajedno, ali ta scena mi se stalno vraćala u sećanje, pa sam je ostavio. Možda sam ispao đubre, ne znam.

PODIJELI