Poslušajte ovaj savjet i doživjećete vrhunac

218

Cak i najveći seksualni avanturisti mogu imati svoje loše dane, a za to okriviti loš seksualni savet koji su poslušali.

Više detalja na: https://www.cafe.ba/lifestyle/240810_Poslusajte-ovaj-savjet-i-dozivjecete-vrhunac.html

Istraživači su otkrili da postoji samo i isključivo jedan savjet koji uvijek treba da poslušate i koji će vas sigurno dovesti do vrhunca.

v240810

U pitanju je komunikacija! Upravo je ona zaslužna za vaš put do vrha. Dakle, potrebno je da slušate partnera. “Ne postoje provjereni načini da znate šta je dobro u seksu, to sve zavisi od vašeg partnera. Na primer, ako volite da neko piški po vama, ja nikada neću biti dobra polovina za vas.

To jednostavno nije na mom repertoaru“, rekla je doktorka Nikol Prus. Studija je potvrdila da su žene koje najčešće doživljavaju orgazme upravo one koje su u vezi jer se tako osjećaju slobodnije da izraze svoje želje i potrebe. FoIstraživači su otkrili da postoji samo i isključivo jedan savjet koji uvijek treba da poslušate i koji će vas sigurno dovesti do vrhunca. U pitanju je komunikacija! Upravo je ona zaslužna za vaš put do vrha. Dakle, potrebno je da slušate partnera.

“Ne postoje provjereni načini da znate šta je dobro u seksu, to sve zavisi od vašeg partnera. Na primer, ako volite da neko piški po vama, ja nikada neću biti dobra polovina za vas. To jednostavno nije na mom repertoaru“, rekla je doktorka Nikol Prus. Studija je potvrdila da su žene koje najčešće doživljavaju orgazme upravo one koje su u vezi jer se tako osjećaju slobodnije da izraze svoje želje i potrebe.

Formula za dobar seks je jednostavna: intimnost + komunikacija = orgazam.

.

PODIJELI