Obećanje, ludom radovanje: Ovako sam postala druga žena!

766

Verovala sam mu da će je ostaviti, ali nikad nije, a ja sam čekala

result-19-640x426

 

Svi poznajemo nekoga koga je partner prevario, ili smo i sami bili u toj situaciji. Analize istraživanja s Univerziteta u Čikagu pokazuju da oko 15% svih udanih žena vara, a da je preko 20% muškaraca spremno na prevaru (i ovo je samo brojka onih koji su to spremni priznati), prenosi HuffingtonPost.

Puno je manje istraživanja zašto ljudi varaju. I zašto bi se neka žena ili muškarac povezao s nekim ko već ima bračnog druga ili je u vezi?

Pet žena je otvoreno ispričalo svoje priče kako su postale ljubavnice, neke svesno, a neke uopšte nisu imale pojma da njihov partner ima i drugu ženu…

„Obećavao mi je da će je ostaviti“

„Znala sam da je oženjen. Znao je i on da sam ja udata. Bili smo prijatelji još davno pre, ali smo izgubili kontakt kad smo se oženili. Deset godina nakon, pronašla sam ga na Fejsbuku. Bio je nesrećan, kao i ja. Nije hteo ostaviti svoju ženu. Pristala sam da budem njegova ljubavnica. Obećavao mi je da će je jednog dana ostaviti. Stalno je govorio „jednog dana“. Pojela me griža savesti. Prekinula sam vezu i priznala sve mužu, ali i njegovoj supruzi…“, priča Krista.

„Verovala sam mu“„Bio je u vezi, ali nije bio oženjen. Bio je s drugom ženom dok je bio sa mnom, a ja nisam znala za to. Kad sam saznala, govorio je da je to gotovo i da će je ostaviti. Verovala sam mu. Ali, nikad nije…“, priča Daniela.

„Prešli smo granicu, nismo mogli nazad“

„Bio je šef odela u kojem sam radila (investicijsko bankarstvo) i nisam odgovarala direktno njemu, ali imali smo nekih zajedničkih poslova. Počelo je sve prijateljski, premda bi se moglo reći da smo mali i flert. Na jednoj zabavi, pre nego smo se upoznali, sam se malo napila i otišla da potraži toalet. Sudarila sam se s njim i pitala: „Ko si ti?“ A on mi je odgovorio: „Ko želiš da budem?“. Tek sam kasnije saznala da je jedan od šefova. Znala sam da je u vezi, ali nisam znala da ima i dete. On mi je to otvoreno rekao, uvek je bio otvoren u vezi svega. U početku smo bili prijatelji, a onda smo prešli granicu od koje nismo mogli nazad. Zaljubili smo se. Sad kad se setim toga, ne žalim, imali smo divnih uspomena…“, priča Rena.

PODIJELI