Moj komšija sa Vračara ima prsatu LJUBAVNICU! Žena je oduševljena suparnicom, i to zbog OVOGA!

2153

Ko može da razumije ljubavni odnos dvoje ljudi? Kada se svađaju onom trećem ništa nije jasno. Ali kada u taj odnos uđe treća osoba i sa strane gledano, uvidite da to funkcioniše, po principu muž – žena – ljubavnica – pitate se da li tu iko nosi rogove, ko pati, šta se dešava?

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

I dok se slatko smijem kada mi tako nešto padne na pamet, prođem pored zgrade lokalnog švalera u kraju. Ispred parkiran džip. To znači da je kod njega došla prsata ljubavnica. Ona je lijepa, nema šta. Plava duga kosa. Njegovana, noge vitke, duge. Obrve po p.s, garderoba da ne pričamo. Došao mačak u svoje ljubavno gnijezdo. Svi znaju da je i dalje oženjen. I da viđa i ženu i djecu, i da žena zna za ljubavnicu. Ne da mu razvod! A i zašto bi?

Macan je vlasnik dvije radnje i od toga dobro živi. Ima dovoljno za nju kao njegovu ženu, a izgleda i za ljubavnicu. Tu emocijama nema mjesta, dvije žene dijele plijen! Sve to, vjerovali ili ne, bar gledano sa strane, funkcioniše. Ko zna šta bi odgovorili da ih čovjek pita kako to doživljavaju djeca.

Pričam ja tako sa kumom o tome, onako neobavezno uz kafu i tu, naravno, pršte slični primjeri. Dobrostojeći firmaš koji ima ženu i djevojku. Kupuje poklone za rođendan i jednoj i drugoj, sa jednom ide na ljetovanje, sa drugom na zimovanje. Ipak, sa djevojkom se pojavljuje na važnijim skupovima, mlađa je, a to je neumoljiv parametar kod švalera. Žena ga voli, kako mi priča kuma. I najviše trpi zbog toga. Doduše, imaju divan stan i standard. On nikad nije krio svoju vezu, ali nije želeio ni da napusti porodicu. Svoju ženu cijeni kao majku svoje djece. Ali emotivno je vezan za djevojku. Tek njoj mladoj izgleda taj odnos ne smeta. Podjela plijena je jasna!

Tako se prisjećam i priče koju sam radila svojevremeno sa privatnim detektivima o tome ko ih najviše angažuje i zbog čega. Jedan detektiv mi je ispričao sljedeće:

“Žena nas je angažovala da pratimo muža jer je posumnjala da ima aferu. Bila je u pravu. Čovjek je imućan pa je ljubavnici iznajmio luksuzan stan u koji je često dolazio pod devizom “ženo, idem na službeni put”. Žena odluči da joj ode na vrata. Ali ne da je bije ili urla na nju, nego da se njih dvije dogovore. I podijelile su plen, muzle su ga obje. Kad je muž saznao da se njih dvije znaju i da “sarađuju” nije bio lijen i nađe novu ljubavnicu. Onda su došle kod nas da pratimo novu ženu u njegov životu i da kuju plan kako da je se riješe, jer je počela da ih “šiša”???

Pa da ne vjerujete!

Izgleda da moćni muškarci servisiraju više žena. Nije to problem, muškarci se osmjehuju na to kad čuju, veliča njihov ego. Mene muči kako žene pristaju na to. Pitam se gdje je tu dostojanstvo. I petlja da se sebe pogledaš u ogledalo ujutru kad ustaneš i znaš da dijeliš plijen…

Ili je to ok? Treba biti praktičan?

PODIJELI