ISPOVEST SRPKINJE MAJE: Nije mi loše s dečkom, al sam za nedelju dana sa još trojicom imala s*ks zato što…

2034
Ispovest koja će vas šokirati.

“Imala sam seks sa trojicom muškaraca u prethodnih sedam dana i ne znam ko je otac mom detetu. Da, zatrudnela sam”.

 

Ovako je započela ispovest devoja koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Maja. Ona, međutim, nije želela da otkrije u kojem gradu u živi, mada kaže da se odselila iz Srbije pre više od decenije i da živi u Evropi.

devojka

— Imam 30 godina, moj dečko je stariji od mene tri godine, i zajedno smo već neko vreme. Nije nam bilo još u planu da imamo decu, ali se, prosto, desilo. I to, desilo se na taj način da sam jednog vikenda bila na žurci, napila se, spavala sa jednim dečkom – rekla je

U međuvremenu, Maja dodaje da je imala preko nedelje seks sadugogodišnjim partnerom, ali joj se sledećeg vikenda opet desio “incident“.

– Opet sam bila u ludom provodu i opet mi se dogodila ista stvar. Da, spavala sam sa još jednim momkom, izašla sam sa drugaricom i završila na kraju u stanu momka koga sam upoznala te večeri. Priznajem, nisam pazila, ali, niko nije savršen. Dečku još nisam ništa rekla, ali želim da zna za celu istinu. Na kraju, neko od njih trojice je otac, sa tom dvojicom momaka nemam nikakav kontakt, niti znaju da je moguće da nosim njihovo dete – završila je Maja.

PODIJELI